Bătrânul, nebun…

…Ma plimb pe strazile aglomerate ale capitalei. Ma-mping printre stafiile celor numiti « oameni » incercand s-ajung la destinatie.

Si merg eu asa, cat merg..pana-n momentul in care aud din spatele meu un strigat…era mai mult un urlet ca cel al lupilor care prevestesc un atac….Ma-ntorc si vad un batranel ( semana cu un fost soldat; imbracat in haine militaresti, cu un castron in cap, cu antene si alte trebusoare din acest domeniu ), strigand din tot suflul lui « hienelor, ne-ati omorat, hienelor »….Lumea isi vedea de drum de parca nu ar vedea si nu ar auzi nimic ; doar unii exclamau «  ah, e batranul acela nebun »…

Mirata, ma-ndrept spre el….si-ncerc sa caut un raspuns….

« Ne-au omorat fetita draga ! » imi spune el….

« Hienele ne-au furat si ultima speranta »….

Buimacita de afirmatiile acestui batranel incerc sa caut un raspuns..si stau doar langa el, si ascult…

« Vezi tu… »…spune el cu  un oftat…. « Probabil crezi ca sunt un batran nebun, dar nu e asa…incerc sa vad..sa vad cati din ei nu au murit de tot….cati mai au puterea sa se uite si-n jur…dar…iata…suntem prea prinsi noi in aceasta avalansa a vietii pentru a mai observa si a ne mai pasa si de alte lucruri care nu au de-a face cu propria noastra persoana…lumea nu mai vede nimic ce depaseste lungul nasului lor…sufera de orbire subita »…..

« Orbire a constiintei si a sufletului », adaug eu…

Oare asa sa fie ? Ne petrecem existenta in aceasta orbire ?!  Eu sunt de parere ca e timpul sa ne trezim…Tu, cel care citesti aceste randuri..te-ndemn..: Trezeste-te ! si ia atitudine..priveste-n jurul tau si adu-ti aminte ca viata nu-i o joaca…nu e un carnaval…Trezeste-te !….

Esti capabil sa vezi adevarul ?!….

Autor: zPaula

Love is my religion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: