Ioana D’arc sau Ana lui Manole?!…

Multa vreme s-a luptat pentru egalitatea femeii cu barbatul. Emanciparea acesteia in societatea din ziua de azi face ca aceasta sa nu fie doar « Eva care ispiteste cu marul barbatul » ci si Ioana D’arc sau Ana lui Manole.
Atributiile acesteia au crescut. De la dorinta de a avea o cariera, o familie si de a fi si sotie, femeile din ziua de azi au devenit super-femei.
« Super femeia » isi gaseste timp sa le faca toate. De la A la Z. Si nu, nici nu se plange ; le duce toate doar ea stiind cum.
Pentru toate femeile care cititi acest articol..vreau sa va aduc aminte de un lucru : sunteti minunate ! Nu va mai subestimati, nu lasati pe nimeni sa va faca sa va simtiti inferioare ; voi dati nastere la tot ce e frumos, bland, bun.
Pentru toti barbatii care cititi acest articol : Apreciati femeile din viata voastra ! Oferiti-le iubire, atentie ; acestea « se deschid » ca o floare daca e ingrijita si apreciata.
Femei, nu trebuie sa fiti nici Ioana D’arc, nici Ana lui Manole…nu trebuie sa va sacrificati in numele a nimic. Tot ce trebuie sa faceti e sa va respectati, sa va iubiti..sa fiti constiente ca aveti valoare si sa nu acceptati nimic altceva decat ceea ce stiti si voi ca meritati !
Barbatule care citesti acest articol, fa ceva … du-i mamei, iubitei, persoanei speciale feminine din viata ta maine o floare..stii de ce ? doar pentru ca e sambata. Vei vedea ce usor poti bucura o fiinta atat de complexa precum femeia. Vei vedea cum « bujorii incep sa se deschida daca sunt crescuti cu iubire ».
O gradina cu flori minunate va doresc !

Autor: zPaula

Love is my religion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: