Melting heart or melting stone?!…

Creştem cu ideea de feţi-frumoşi şi prinţese şi avem tot felul de preconcepţii legate de relaţii şi iubire, astea până când le experimentăm.
Nu ajungem să avem mereu lângă noi „perfecţiunea” care să ne aducă flori fără motive, să ne „aşeze covorul roşu”, să fie gentilomi desăvârşiţi sau femeile perfecte: frumoase, inteligente, iubitoare, hotărâte, răbdătoare şi câte şi mai câte de astfel de atribute; dar iubirea-şi face apariţia în imperfecţiunile celuilalt; în imperfecţiunile şi fricile fiecăruia aflăm că putem iubi…şi o facem o dată, de două ori, de câte ori „ne lasă sufletul”, sau mai bine spus, noi.
Într-o lună-n care marketingul e îndreptat către „a cumpăra iubirea”, vreau să vă amintesc că aceasta se clădeşte şi dăruieşte zi de zi prin fapte, timp, răbdare..indiferent de lună sau oră. Ştiu că ştiţi şi voi aceste lucruri, dar eu tot vă reamintesc.

Petale albe se-aşterneau
Peste obrazul meu;
Razele m-atingeau
Se prelingeau
Se-ndreptau
S-atingă pentru ultima oară
Ca odinioară,
În suflet!

Vă doresc să trăiţi cu autenticitate si profunzime acest sentiment.
Treziţi-vă sufletele-ngheţate.
Nu uitaţi de cei dragi vouă.
Trăiţi fără frică….
O viaţă plină de iubire!

Autor: zPaula

Love is my religion

2 gânduri despre „Melting heart or melting stone?!…”

  1. Viata fara frica?…Suna naspa…:)…Cine nu cunoaste „frica” nu poate sa iubeasca cu adevarat.Roosevelt a zis odata ca „In fiecare zi ar trebui sa facem ceva de care ne este frica…”…Iubirea ar fi unul dintre aceste „lucruri”,dupa parerea mea… Cu totii suntem „printi” si „primtese”,dar fiecare in „regatul” lui.:)Cand suntem copii traim cu povesti (cel putin asa ar fi normal),iar cand crestem construim propria noastra poveste cu „printi si printese deghizate”…:)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: