Încotro?!…

Ce este viața? Încotro te îndrepți? Care e sensul tău?!
Trăim în era în care internetul ne acaparează o parte bună din viață. Peste tot unde îți întorci capul vezi oameni care stau cu câte-un telefon în mână, trimițând mesaje sau chat-uind, ignorând persoanele din jur. Ne dezumanizăm. Toată evoluția asta ne omoară.
Ne creăm idei asupra a ceea ce suntem, a ceea ce ne dorim, a locului unde ne îndreptăm.
De când ne naștem începem să ne “clădim” personalitatea, sinele adevărat fiind greu de descifrat la maturitate. Suntem ceea ce știm, sau ne-am creat o idee frumos ambalată a cărei cauză principală fiind societatea în care ne-am dezvoltat?!
Ajungem la maturitate debusolați, neadaptați, instabili emoțional și câte și mai câte de astfel de atribute.
Intrăm în relații una după alta neștiind cu adevărat ce suntem și cine, avem relații de dependență și suferim în cazul pierderii “drogului” fiind în stare de “sevraj”.
Eu mi-am ales să fiu în cea mai mare parte a timpului singură. E o necesitate de a te ocupa de dezvoltarea personală și de cunoașterea propriei persoane. Ajungi să ai relații disfuncționale în cazul în care te arunci cu capul înainte într-o relație în care să aștepți să fii salvat/ă.
Cel mai bun lucru pe care poți să-l faci e să te cunoști pe tine. Pe ce anume vrei. Să te dezvolți neîncetat și să trăiești cu adevărat viața.
Nu zic că o relație te împiedică să faci aceste lucruri. Din contră, îți face viața mai frumoasă dacă e cu persoana potrivită la timpul potrivit. Doar că văd cum stau oamenii în relații doar de dragul de a nu fi singuri și nici nu se termină bine o relație și, și încep automat alta.. iar după aceea stau și se-ntreabă de ce sunt goi și nu simt nimic. Nu poți dacă nu ești împăcat cu tine, cu trecutul, dacă nu te-ai adaptat și nu te concentrezi pe ce ai în prezent să faci lucrurile să meargă și să fii fericit.
Visează…
Cât de minunat ar fi să îmi iau o rulotă și să călătoresc în jurul lumii. Să ies din conformismul și tiparele societății în care trăim…
Cu pași mici, creați-vă visurile și luați atitudine pentru a le îndeplini. Porniți într-o călătorie a cunoașterii de sine și a lumii. Ieșiți din tipare daca simțiți nevoia…Niciodată nu e prea târziu pentru nimic, tind să zic eu mereu..Așadar…
Vă provoc să trăiți cu adevărat!

Autor: zPaula

Love is my religion

3 gânduri despre „Încotro?!…”

 1. Chiar saptaman asta vorbeam cu un prieten despre:

  „Ce este viața? Încotro te îndrepți? Care e sensul tău?!”

  Si am ajuns la concluzia ca viata este:

  „LoVe searching for LoVe .. and finding it :)”

  :-*

  Apreciază

 2. In anul 1981 a aparut scris pentru prima data “life’s a bitch and then you die” care a continuat cu ….

  „I know, I wrote the line.”

  If life’s a bitch we are doomed .. thank God we are not! And if Life is God you might not want to say such things.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: