Suflet de artist

Sunt o anumita categorie de oameni, unii care au mereu zambetul pe chip, invaluiti uneori in mister, cei care daruiesc mult fara a se astepta la nimic in schimb, cei care pot sa aduca optimism in vietile altora chiar si atunci cand ei insisi nu isi pot lumina ziua.
Sunt o anumita categorie de oameni, cei care creeaza, artistii, care simt la o intensitate mai profunda, mai puternica totul. Care traiesc fiecare sentiment si simt fericirea, iubirea, tristetea in fiecare celula a corpului.
Acestia au sufletele fragile. Daca vantul bate prea tare, le va fi frig. Daca nu bate deloc, ii vor simti lipsa.
Sunt suflete pure care nu stiu sau nu vor sa se murdareasca cu ce e “cotidian”. Desi, sunt sigura ca fiecare a incercat cel putin o data sa scape de fragilitatea aceasta care-i caracterizeaza.
Muzica, poeziile, cuvintele…sunt modul prin care se “vindeca” multi dintre ei.
Ne scriem amintirile, durerile, fericirile, implinirile, nereusitele, iubirile, dorurile..toate sunt exprimate prin creatie.
Poarta “manusi” si ai grija de un asemenea “suflet” daca-l ai prin preajma. El oricum va aprecia fiecare om si experienta pentru ca il ajuta sa se “hranesca” si sa priveasca diferit, sa creasca in fiecare zi.
Exista o sensibilitate aparte a acestora, o anumita caldura, inocenta si iubire care “pluteste” in preajma lor. Molipseste-te si tu! Atunci vei intelege…

Autor: zPaula

Love is my religion

3 gânduri despre „Suflet de artist”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: