Hotaraste-te ce vrei…

Umbrele grele ale oamenilor se-ascundeau in casele mici, in apartamente de carton.

Te-ai intrebat vreodata ce fac oamenii unde luminile licaresc?! Ce gandesc, ce simt, ce viata duc, ce-i cu ei?!

Lucrurile sunt imprevizibile, nesigure. Uneori si umbra ta se poate juca cu a altuia creand o iluzie.

Fugim dupa himere, facem totul cum credem noi ca-i mai bine, gandindu-ne doar la noi insine, devenim egoisti, calcam pe suflete si ne mintim ca asa e bine. Ne pierdem din umanitate.

Fiori ma iau de fiecare data cand ma gandesc la un copil. Inocenta, lumina din ochii lor, credinta ca totu-i bun si frumos, inconstienta; minunea care e chiar si conceperea si formarea acestuia. Ce se-ntampla pe parcurs?!

Gandeste-te la o persoana care are mai multe atribute negative  si pe care nu o poti suporta. Stii tu ca acea persoana cand s-a nascut era exact la fel ca si tine?! Doar circumstantele difera-n viata, povestile sunt altele.

Suntem rezultatul unor circumstante mai mult sau mai putin favorabile. Ne dezvoltam in functie de “ceea ce primim” iar dupa o varsta de ceea ne alegem noi.

Ma fascineaza omul in toata complexitatea lui. Pe cat e de complex, pe atat e de simplu. Avem toti aceleasi nevoi fundamentale fara de care nu putem trai sau fara de care ne dezvoltam dizarmonios. Suntem diferiti.. dar, totusi asemanatori.

Cititorule, vreau sa stii ca esti o minune intr-un univers plin de magie care asteapta sa iti deschizi simturile  sa o vezi si simti. Vreau sa stii ca poti sa ajungi sa faci absolut orice iti doresti. Totul tine de gandurile pe care le ai, de cum privesti, de cine te inconjori si nu in ultimul rand de ceea ce alegi sa faci.

Cum spunea, Ben Stein: “Primul pas pe care trebuie sa-l faci ca sa obtii tot ce vrei de la viata este acesta: Hotaraste-te ce vrei”.

Autor: zPaula

Love is my religion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: