Atingeri…

Viata este viteza! Traim intr-un ritm in care nu mai avem timp sa ne gandim profund la lucruri. Luam totul cum vine, cum simtim pe moment, cum e atunci. Uitam asa de mult de ceea ce suntem cu adevarat, de a ne preocupa si de alte lucruri in afara de ceea ce se vede la suprafata.

Probabil ca nu e un lucru atat de rau sa te mai pierzi din cand in cand. Iti da sansa sa te regasesti din nou, sa constuiesti ceva nou, atata timp cat esti constient de starea ta.

Fii constient de ceea ce esti. Nu te lasa prins in vartejul vietii fara sa pasesti cu ochii deschisi spre lucrurile care iti sunt asezate in cale si oamenii carora le permiti sa iti fie alaturi. Fii aventuros, dar nu uita sa te legi in momentul in care te arunci de pe pod, sa nu iti cauzezi rani asa grave.

Adu-ti aminte de trecut, nu pentru a-l retrai, ci pentru a stii ce sa nu mai faci, sa aplici lectiile invatate.

Bucura-te de oamenii frumosi din viata ta, apreciaza-i, ofera-ti timp, tu, cu tine! E o modalitate excelenta de a-ti face sufletul sa “creasca”.

Cateodata ai nevoie de o atingere sensibila pentru a-ti aduce aminte de ceea ce esti, de profunzimea pe care o ai, de izvorul de minunatii pe care il ai in tine si de lucrurile care conteaza cu adevarat.

Atinge sufletul pentru a schimba omul. Care-i cea mai buna varianta?! Fiind deschis, sensibil, iubitor chiar si atunci cand oamenii respectivi nu o merita. Nu e sigur ca vor intelege ceva din asta, dar cine stie, poate, poate se “prinde” ceva de ei.

Iubiti si Universul o sa va raspunda!

Vorba aceea: “What goes around, comes around”!

Cu bine…

 

Autor: zPaula

Love is my religion

Lasă un comentariu