Fii o lumină…

Sunetele fine ale artistului favorit își fac apariția, jucându-se cu lumina care se chinuie să străbată perdelele jucăușe.

Vântul șuieră ușor amintiri lăsate în temnița ascunsă, undeva departe.

Ești tu cu tine. E bine. Savurezi fiecare moment. Ai nevoie de asta.

Îți plimbi degetele peste cutele lăsate de timp, încerci să le identifici și te poticnești la unele dintre ele.

Ți se face dor. Un dor care îl strigi în tine.

Ți se face dor de cum erai, de câtă lumină și bună voie răspândeai în jur. Acum, lucrurile s-au schimbat. Ai rămas cu un handicap și se pare că nu-ți mai iese așa cum ai vrea.

Vrei să ai un suflet lângă tine. Unul singur..care să vrea aceleași lucruri ca și tine. Care să înțeleagă că frumusețea, puritatea și profunzimea lucrurilor se pot simți la intensități maximale, dacă îți permiți să o faci.

Vrei pe cineva care să fie sincer..cu el și cu tine. Care să nu fie prins în trecut, care să fie ancorat într-un prezent absolut, căutând fiecare secundă cu tine. Vrei să simți că te vrea acolo.

Vrei lucruri utopice, cel puțin pentru societatea în care trăim. Vrei lucruri simple. De ce?! Pentru că tu ești conștient că ești capabil să le oferi. Ai mai facut-o. Și, a fost doar o iluzie, una din partea ta, bineînțeles.

Lucruri simple, oameni sinceri și frumoși, unde sunteți?!

Lăsați izvorul acela minunat din voi să iasă la suprafață. E acoperit de ziduri, de frici, de jocuri de rol pe care le faceți în fiecare zi.

Am mai scris asta încă o dată..”se spune că omul se naște bun, dar societatea îl strică.”… nu uita că societatea ești chiar tu.

Tu alegi ce vrei să fii. Tu alegi ce vrei să păstrezi. Tu alegi daca îți distrugi ego-ul, lăsând loc sinelui, fericirii si simplității tale și a lucrurilor făcute și văzute așa cum sunt..și anume simple.

Cititorule, trăiește, iubește, vezi, gustă, permite-ți în ciuda tuturor lucrurilor să fii ceea ce ești cu adevărat…și anume o minune, un om frumos, complex, capabil de a fii o lumină!

Răspândește frumosul!

serendipity

Autor: zPaula

Love is my religion

Un gând despre „Fii o lumină…”

 1. citeam aseara o carte care zicea asa:

  Isus a spus: „„Adevărat vă spun că, dacă nu vă veţi întoarce la Dumnezeu şi nu vă veţi face ca nişte copilaşi, cu niciun chip nu veţi intra în Împărăţia cerurilor.” Si exista ceva ce ne impiedica sa fim copii: este acest Ego pe care il avem, acest manunchi de amintiri,de pasiuni, de temeri, uri, ranchiune, desfranari etc.
  Daca dorim adevarata fericire, nu ne ramane altceva de facut decat sa ne amintim de frumoasele intentii pe care le aveam atunci cand eram copiii, inainte ca Egoul sa fi avut oportunitatea manifestarii, inainte ca personalitatea sa se fi format; cand inca faceam primii pasi, cand ne-am facut frumoase promisiuni, anumite promisiuni pe care mai apoi le-am uitat, iar ele s-au uitat atunci cand personalitatea s-a format in mod definitiv; s-au uitat cand Egoul au intrat in actiune. Atunci ne-am transformat in altceva si am simtit satisfactia de a ne fi preschimbat in altii si am dat uitarii simplitatea, inocenta si, ofuscati si halucinati, am crescut. Aceasta conditie pe care o avem, de adulti complicati si dificili este oare superioara inocentei pe care am detinut-o?
  Devine indispensabil sa intelegem necesitatea de a ne intoarce la punctul de plecare originar, sa recucerim copilaria in minte si in inima, si pentru asta exista o singura cale: sa ne apropiem de mama noastra Divina interioara, sa o intelegem. Si in ce forma am putea sa ne apropiem de mama noastra Divina?
  Inainte de toate, iubiti frati, invatand,ca si punct de plecare, sa ne iubim mama noastra pamanteasca, deoarece ea reprezinta via manifestare a Eternului feminin; invatand sa iubim toate mamicile din lume. Si, in ceea ce ne priveste pe noi, barbaatii, invatand sa vedem in fiecare femeie o mama, sa vedem in ele via reprezentare a Eternului feminin, pentru ca daca vedem o femeie si primul lucru care ajunge la mintea noastra este desfraul, gandurile morbide, atunci ceea ce comitem este o insulta adresata Eternului Feminin, o calcam in picioare pe mama noastra Divina, o jignim pe cea care este numai iubire.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: