O alta zi…

Se plimba. Era innorat. Statea sa ploua. Cu paru fluturandu-i in vantul puternic ce se abatea asupra orasului, ea, se indrepta cu pasi inceti spre casa. Avuse o zi lunga.

Studia oamenii care treceau grabiti, se bucura de aerul rece si de cerul care se pregatea sa “se deschida” in orice secunda. Mereu i-au placut zilele ploioase, o linisteau, o duceau intr-o stare mai aparte; era un moment excelent de meditat, citit. Era o usoara melancolie uneori in ochii ei in astfel de zile. Uneori si-n altele.

Se gandea cum a ajuns in punctul unde se afla, la deciziile pe care le-a luat, oamenii pe care i-a intalnit si impactul pe care aceasta le-a permis sa-l aiba asupra ei. Si-a dat seama ca a disparea nu inseamna si a uita. Incercase mereu sa repare ce gresise. Era impacata cu asta chiar daca restul nu mai depindea de ea. Incercase destul..

Cuvintele sunt arme incredibile. Ceea ce o persoana vrea sa transmita si ceea ce e inteles de catre interlocutor sunt doua lucruri distincte.

Suntem atat de diferiti in perceptii, educatia are un rol major in viziunea pe care ti-o dezvolti de-a lungul timpului.

Cu ceea ce alegi sa “te hranesti”, te va imbolnavi sau iti va da vitalitate. Alege cu grija.

De la trup, mai treci si pe la minte..si spirit. Cele trei au nevoie de un echilibru care nu apare doar batand din degete.

Misca, schimba, accepta, daruieste, iubeste, iarta, lupta, apreciaza. Picteaza-ti viata astfel incat la sfarsit sa gasesti in fata ta un tablou care sa merite sa fie admirat.

Incepuse se ploua. Picurii de ploaie spalau bulevardele murdare si poate, poate putin si din praful de pe umerii oamenilor care se gaseau sub cerul liber in acele momente.

Pregateste-ti sevaletul si ia pensula in mana! Spor!

Autor: zPaula

Love is my religion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: