Viața ta!

Nu există rețetă universală pentru a face ceea ce îți place în viață. Ajung oamenii de la artiști la vanzători sau alte job.uri care nu se pliază cu ceea ce ei sunt, nu pentru că așa vor, ci pentru că uneori e nevoie să ai și puțin noroc pentru ca talentul să îți fie recunoscut. Dar nu despre asta vreau să îți scriu..ci despre tine!

Faci  ceea ce îți place? Te duci bucuros la muncă? Te împlinește? Dacă nu ai depinde de banii respectivi ai renunța la munca care o faci?

Știu că parte a existenței și maturizării implică să faci și lucruri care nu îți plac..și îmi e destul de simplu să îți spun să te schimbi, să le schimbi. Schimbarea e grea. Are câțiva „prieteni”  care „te pândesc”  din spate: teama de eșec, de necunoscut, dar vreau să știi că nimeni nu a reușit să facă ceea ce îi place (pentru mulțumirea sufletească) doar visând.

Hai să fim și oamenii faptelor. Care e visul tău?!

Urmărește-ți pasiunea!

“ Știi momentul acela când îți e frică? Atunci e timpul pentru a trece la fapte, atunci îți schimbi viața. Altfel vei rămâne așa/acolo pentru totdeauna“..

Autor: zPaula

Love is my religion

3 gânduri despre „Viața ta!”

  1. pe langa noroc e nevoie de introspectie; iar odata cu angajarea e usor sa-ti uti vocatia sau sa te simti stors de energie ca sa mai incerci si altceva decat ce e scris in fisa postului. Nu stiu care este vocatia mea, dar stiu ca acum visul meu e sa ma trezesc fata de propria-mi ignoranta si sa iubesc; pentru asta trebuie sa ma cunosc. e nevoie de schimbare. ca sa iti sti visul trebuie sa opresti sirul gandurilor cotidiene si sa privesti in interior. „Norocul” vine cu introspectia. In exterior sunt multe lumi in care te-ai putea pierde daca nu sti cine esti in interior. Deci cine esti si ce doresti?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: